Historien om Nordisk Fjer

overlay2.jpg

Kom og hør Anders Wejrups spændende foredrag om det der blev kaldt Danmarkshistoriens mest spektakulære erhvervs skandale.

Det var en skandale af de helt store, da den hæderkronede virksomhed Nordisk Fjer i 1990 pludselig kollapsede og det viste sig, at koncernens vækst og økonomi op igennem 80’erne var bygget på svindel og bedrag. 4700 mennesker mistede jobbet, og kreditorer og aktionærer tabte cirka 4 mia. kroner. Bag svindlen stod firmaets bestyrelsesformand og stærke mand gennem 20 år, Johannes Petersen. Afsløringen af Johannes Petersen skete, da Anders Wejrup havde fået nok, og gik til virksomhedens bank og største kreditor, Unibank. Få et enestående og unikt indblik bag facaden i Nordisk Fjer. Hvad var det egentlig der skete bag facaden på de bonede gulve i den børsnoterede koncern Nordisk Fjer? Hvorfor gik det så galt som det gjorde?

Arrangementet starter kl. 16.30 med velkomst og foredrag ved Anders Wejrup. I pausen serveres der en sandwich og vand.

Hvem er Anders Wejrup?
Anders Wejrup har haft Nordisk Fjer-sagen tæt inde på livet i mere end 25 år. Fra 1988-1990 som adm. dir. i Nordisk Fjer-koncernen, part i det retslige efterspil 1990-2002, herunder en tur omkring Horserød statsfængsel. Fra 1999 og frem til 2013 en af de centrale kilder til bogen: ” Bedraget – sagen om Nordisk Fjer”, af Charlotte Langkilde. En fantastisk og svært forståeligt erhvervsdrama, som ændrede store dele af dansk lovgivning på erhvervsområdet. Yderligere info: www.anderswejrup.dk

Vil du deltage i arrangementet?

Jeg er allerede medlem
•Log ind under Medlemslogin i menuen og tilmeld dig https://medlem.netvaerknordvest.dk/

Jeg er ikke medlem af Netværk Nordvest
•Så skal du først oprette dig som medlem af Netværk Nordvest.
Skriv https://medlem.netvaerknordvest.dk/
Klik på Medlemslogin i menuen og opret dig.
•Når du er oprettet som interessemedlem kan du deltage i to gratis briefinger om året.

Eller send en mail om tilmelding til [email protected]

Tidspunkt

  • 25. april 2018
    16:30 - 18:30

Sted

Dolle, Vestergade 47, 7741 Frøstrup

30106519

Arrangementet er oprettet af Louise Lynge Olesen, [email protected]