Foredrag om Sirius Patruljen

overlay
  • hilmer_060302_10761.jpg
  • sirius.jpg
  • hilmer_070317_24470.jpg

Foredrag om Sirius Patruljen v/naturfotograf Morten Hilmer

SIRIUSPATRULJEN - 10.000 KILOMETER MED HUNDESLÆDE
I Dette foredrag om Sirius Patruljen tager jeg publikum med til Nordøstgrønland, hvor Sirius Patruljen kører de lange slæderejser langt fra civilisationen. De mange billeder og fortællingerne givet et godt indblik i livet som siriusmand i verdens største nationalpark – Nordøstgrønland. Til foredraget fortæller jeg om mødet med naturen, storheden og ensomheden, om følelsen af endeløs lykke, og om viljen til at gennemføre og nå sit mål, selvom modgang og uheld går hånd i hånd. Foredraget handler om slæderejserne, oplevelserne, sammenholdet, den personlige udvikling og ikke mindst om friheden.
I mit Foredrag om Siriuspatruljen fortæller jeg om udfordringen i at få et samarbejde til at fungere til trods for den ekstreme kulde, som er en enorm stressfaktor, og om den benhårde konsekvens, som konstant lurer, hvis man slækker på opmærksomheden. Foredraget varer cirka to gange 45 minutter, og i pausen er der mulighed for at kigge nærmere på tøj, sovepose, kogegrej og andet siriusgrej.
Foredraget er rigt illustreret af en serie betagende fotografier fra Grønland og et billedshow med god musik bringer den arktiske stemning ind i foredragssalen.

Tidspunkt

  • 13. marts 2018
    19:00 - 22:00

Sted

Hotel Hanstholm, Chr. Hansens vej 2, 7730 Hanstholm

Filer

Ingen filer

Arrangementet er oprettet af Hanstholm Borgerforening v/ Hanne Lindhardt, [email protected]