Foredrag om fåreracer

overlayforedrag.jpg

Vil du som kommende eller nuværende fåreavler vide mere om de enkelte fåreracers fordele og ulemper, så er der her en god aften på Morsø Landbrugsskole.

Torsdag den 17.maj 2018 kl 19 afholder foreningen Fårevenner Nordvestjylland et arrangement på Morsø Landbrugsskole, hvor mangeårige fåreavler og foreningsaktive Asger Markussen vil fortælle om de forskellige fåreracer og deres egnethed.
Der er nogle og tredive forskellige racer i Danmark. Og har man forelsket sig i en race, der findes indenfor EU´s grænser, så er det også rimeligt let at erhverve sig denne race. Derudover er der jo voldsomt mange muligheder for krydsninger imellem de forskellige racer. Hvilke racer kan med fordel krydses?
Med disse muligheder, kan det formentlig dække ethvert ønske og behov. Også så det kan tilpasses de fysiske rammer, man kan tilbyde.
Asger Markussen vil komme ind på fåreracernes udseende, produktionsevne, størrelse og temperament. Sidst, men ikke mindst: hvordan er afsætningen for de lam, vi laver – både til slagt og til avl.
Alle er velkomne til dette arrangement, både medlemmer og alle andre interesserede. Hvis man går med tanker om at anskaffe sig får, er dette en rigtig god mulighed for at vælge race.

Tidspunkt

  • 17. maj 2018
    19:00 - 21:00

Sted

Morsø Landbrugsskole, Mosegårdsvej 10, 7900 Nykøbing Mors

99191919

Filer

Ingen filer

Arrangementet er oprettet af Eskild Boeskov, [email protected]