Fermentering - køkkenworkshop

overlay44.jpg

En rundtur i fermenteringens univers med fokus på vandkefir og kombucha. Jeg arbejder på hobbyplan med selvforsyning - og er blevet grebet af de mange mulighed for at få mavevenlig og spændende mad og drikke på bordet med fermentering. Lille hold 2-4 deltagere.

Vi tager en fælles snak om fermentering over kaffe/te, brød og smagsprøver.

Vi kigger på diverse krukker og flasker - surdej, eddike, grønsager mm

Så går vi i køkkenet, hvor jeg sætter en kombucha over, og I får en scoby og startervæske med hjem til 4 liter kombucha.

Så får I hver en portion gryn til 1/2-1 liter vandkefir, og vi hjælpes ad med at den første bryg, som I kan få med hjem.

Jeg sørger for råvarer og starterkulturer mm

Medbring patentglas - 1 stk 1/2 l til scoby og 1 stk 1/2 l til din vandkefir.

Tidspunkt

  • 15. februar 2018
    19:30 - 21:00

Sted

Væksthus Nørhå, Stenbjergvej 34, 7752 Snedsted

60524692

Filer

Ingen filer

Arrangementet er oprettet af IngeMarie Høgh, [email protected]