Familetur: Rundt om vildtreservatet

overlay
  • thaggard.jpg
  • nyfamilie.jpg
  • klitmoellerstrand.jpg
  • fyrhanstholm.jpg

Tur i egen bil, med guide. Klitmøller, Hanstholm Fyr, Vildtreservatet, Tved Kirke, Nors Sø, Vilsbøl Plantage, Vangså Klithede, Thagårds Plantage.

Turen starter i "Nationalpark Stuen" på Vorupør Skole med en præsentation af "Nationalpark Thy i ord og billeder", en fortælling om naturen, landskabet, kulturhistorien og fremtidsplanerne.

RadioGuide
Under kørslen mellem de planlagte stop vil guiden fra "førerbilen" via jeres bilradio fortælle om det I skal lægge mærke til undervejs. Stil bilradioen ind på 89,4 MHz.

Der gøres ophold på en række interessante steder i Nationalparken. Fra parkeringspladserne foretages kortere og længere traveture ind i naturen, også på steder hvor der ikke er faste stier.

Stederne udvælges efter naturens gang, så I kommer til at opleve netop det, som er specielt på det pågældende tidspunkt.
Der er afsat tid til at nyde jeres medbragte madpakke, og senere at drikke en kop kaffe.

Tilmelding nødvendig
Tilmeld pr. telefon eller mail, senest 2 dage før . Oplys antal deltagere og mobilnummer, så får du en bekræftelse via SMS.

Der er plads til max. 30 deltagere. Turene gennemføres med minimum. 10 deltagere.

Praktiske råd:
Når I vælger fodtøj til turen, så vælg noget som kan klare en vandpyt. Det blæser meget i Thy. Det er klogt at medbringe vind- og vandtæt overtøj.

Tidspunkt

  • 21. juni 2017
    09:30 - 14:30
  • 16. august 2017
    09:30 - 14:30

Sted

Vorupør Skole, Vesterhavsgade 13, 7700 Thisted

Filer

Ingen filer

Arrangementet er oprettet af Natur & Kultur, [email protected]