Asger Techau + Eye Win Hoe i Plantagehuset

overlayasgertechaufoto.jpg

Asger Techau er ude med nyt materiale, og tager på tour til september.

En fantastisk musiker, der bærer rundt på nogle fantastiske sange der smitter. Sidste forår indledte Techau sin solokarriere i eget navn med debutalbummet 'Phonetics'. En udgivelse, der kastede singlerne 'Breathe' og 'Brother' af sig, nød god airplay på P6 Beat, og bl.a. sikrede den erfarne musiker tv-optræden i Go' Morgen Danmark, koncert på SPOT Festival og en vellykket efterårsturné. Han udgiver en ny EP d. 5 maj, hvorfra singlen 'Voices' allerede bliver spillet på P4.

Singlen fik release fredag 24. marts, og der er dømt friske forårsfornemmelser på 'Voices'. En iørefaldende og imødekommende sang, der sprudler af overskud, nærvær og musikalske vitaminer.

Support bliver duoen Eye Win Hoe som er et Århusbaseret indie-pop projekt med afsæt i både fortid og nutid, og et drømmende håb for fremtiden. Om at kæmpe for kærligheden og sine idealer. Debut-EP’en er produceret af Jakob Winther i Vibe Factory, og er en dybsindig, men samtidig let og finurlig samling af numre, alle med et fængende, inderligt og ærligt udtryk. Universet har en unik nerve med bastante trommer, lette, drømmende guitarer og en glasklar vokal, som inviterer med på en drømmerejse.

Dør åbner kl. 19
Showstart kl. 20
125,- i forsalg inkl. gebyr

Tidspunkt

  • 28. september 2017
    19:00 - 23:00

Sted

Plantagehuset, Plantagevej 18, 7700 Thisted

99173833

Filer

Ingen filer

Arrangementet er oprettet af Spillestedet Thy, [email protected]