Alive Påskekoncert 2017

overlayalivepaaskekoncert.png

Alive Festival præsenterer igen i år koncerter med tre spændende rockede livebands i påsken: The Love Coffin, Roxy Jules og Blood Child. Det sker lørdag d. 15. april i Plantagehuset i Thisted i samarbejde med Spillestedet Thy.

Billetsalget starter torsdag 6. april.
80 kr. (+gebyr) i forsalg, 100 kr. i døren.
Følg med her: https://www.facebook.com/events/1771809079802674/

THE LOVE COFFIN
Deres popularitet har hastigt spredt sig i den danske undergrund siden de i 2015 udgav deres debutalbum Veranda, fulgt op af eksplosive live-optrædener. I slutningen af 2016 var The Love Coffin så klar med opfølgeren Buffalo Thunder, og denne nye EP beviser, at The Love Coffin rummer en vis diversitet som band, dog uden at de forlader det støjende, skramlende og lofi-producerede lydbillede, der balancerer på en hårfin grænse mellem folk og indie, dog med enkelte udskejelser der drager paralleller tilbage til 80’ernes britiske post-punkscene.
Lyt her: https://www.youtube.com/watch?v=5RutHWn5qrg

ROXY JULES
Kvinden bag Roxy Jules er Julie Runa, som siden 2011 har begået tre stærke og kompromisløse album, senest udgivelsen III fra efteråret, som Gaffa gav fem stjerner og følgende ord med på vejen: “III er kulsort og noget af en tung satan at komme igennem. Der er distortion og tunge guitarer, ikke helt ulig The Raveonettes og andre surf-inspirerede københavnerbands. Og det er fedt! Der mangler acts som Roxy Jules på den danske musikscene: En fandenivoldsk kvinde, der ikke er bange for at sige grimme ting og være dyster – en slags dansk kærlighedsbarn af The Kills-forsanger Alison Mosshart og PJ Harvey.”
Lyt her: https://www.youtube.com/watch?v=Udqq1t6Zkzo

BLOOD CHILD
Aftenen starter med støjende, melodiøs post-punk som udspringer fra undergrunden i Thy. Tempoet er højt, guitaren er støjende og musikken bærer generelt præg af et mørkt og mystisk univers, hvor især Emil Bertelsens stemme giver anledning til fuld opmærksomhed fra publikum. Bandets inspirationskilder stammer fra slut 70'er start 80'ernes punkscene. Bloood Child er en del af Thy Music Collective.

Før og efter koncerterne vil Alive-DJs sætte ekstra gang i påskelørdagen og sørge for god stemning både på gulvet og i baren, så det at holde "easter at the west coast" bliver festligt som altid.

Tidspunkt

  • 15. april 2017
    20:00

Sted

Plantagehuset, Plantagevej 18, 7700 Thisted

99173833

Filer

Ingen filer

Arrangementet er oprettet af Alive Festival, [email protected]