Aksglæde + Ponti i URT

overlay19055595_473467666320749_4053503658922521781_o.jpg

Aksglæde blev først opdaget under KarriereKanonen 2015 hvor deres sang Lille Taarbæktøs viste den unge sangskriver, Jacob Aksglædes store potentiale. P6 BEAT udnævnte Aksglædes nummer, Lille Taarbæktøs, til en af de bedste sange fra en upcoming artist i 2015.

Aksglæde annoncerer EP og danmarksturné

10 danske byer får glæden af den fremadstormende Aksglæde, der til november turnerer landet rundt med sit band og en kommende EP-udgivelse.

I april drog Aksglæde ud på en anmelderrost danmarksturné i landets fire største byer. I Aarhus på Atlas resulterede det blandt andet i en 5-stjernet anmeldelse fra GAFFAs udsendte, som beskrev det således:

”Jacob Aksglæde hopper rundt på scenen med stort overskud, mens musikerne hver for sig er særdeles velspillende, og de hurtige popnumre giver god plads til både guitarsoloer og jazzede blæsersektioner, der virkelig fungerer godt.”
Og selvom det langt fra var den første række af koncerter fra Aksglædes hånd, betød hans første Danmarksturné alligevel meget for ham:

”Det var mildest talt en kæmpe oplevelse at være på Danmarksturné for første gang. Der er noget helt specielt ved at besøge de danske byer og lære et nyt publikum at kende hver aften. Især fordi vores publikum altid er så glade og dansable og utroligt gode til at synge med. Den varme velkomst, som vi fik i alle byerne, betyder også, at jeg og mit band glæder os endnu mere til at tage på en ny tur rundt i landet og endda besøge hele ti byer. Det bliver en fest!”

Ny EP med på tour
Aksglæde kommer heller ikke tomhændet på besøg i byerne, da han allerede i slutningen af denne sommer udgiver en ny EP med fire numre. Du kan dog tage forskud på EP’en og lytte til den første single ”Næste Sommer”, der allerede figurerer som et sommerhit i radioen – især på Danmarks største radiokanal P4, hvor sangen er sat i tung rotation.

Aksglæde er også kendt for sange som ”Lille Taarbæktøs” og ”Fantomfølelser”, der sidste år var en af de mest spillede på P6 BEAT.

Ponti (solo):
Med sine dansksprogede tekster og farverige melodier inmponerede Ponti Karrierekanonen så meget, at han kom helt til finalen i Karrierekanonen 2017. Ponti har bevist sit værd, som en stærk sangskriver inden for den danskesangskrivertradition med sine særegne mørke tekster. Med et stærkt liveband i ryggen har Ponti ligeledes leveret nogle imponerende koncerter på Spot Festival, Smukfest og som support for Sonja Hald. Nu har man chancen for at opleve Ponti som en enmandshær, når han skal turnere Danmark rundt med Aksglæde. Det bliver akustisk, intimt og intenst.

https://www.facebook.com/ponti.dk/
https://open.spotify.com/artist/1IqLnnUQFLXMnC69S1XJPt


Se musikvideo til Næste Sommer her:

https://www.youtube.com/watch?v=5gfqPV8CxFk&t=17s

Tidspunkt

  • 16. november 2017
    20:00 - 23:59

Sted

URT-huset, Plantagevej 18, 7700 Thisted

51 90 07 87

Filer

Ingen filer

Arrangementet er oprettet af Spillestedet Thy, [email protected]